Wilt u doneren?

Doneren kan eenvoudig online via iDeal. Via de beveiligde online omgeving van Pay kunt u eenvoudig via uw bank een donatie doen zodat wij deze in kunnen zetten om onze doelen te bereiken. Stichting Voedselbank Midden Limburg heeft een ANBI status.

Particulieren

Onder het motto “Ik sluit mijn ogen niet voor armoede en help de Voedselbank” bent u al met een vaste periodieke bijdrage van € 3 per maand donateur van Voedselbank Midden-Limburg. Andere bedragen en termijnen zijn ook mogelijk.

U kunt zich hiervoor aanmelden via een Donatieformulier particulieren.

Ook éénmalige financiële bijdragen worden natuurlijk zeer gewaardeerd. Een dergelijke bijdrage kunt u storten op rekening IBAN NL43 RABO 0108 5545 03 t.n.v. Stichting Voedselbank Midden-Limburg te Roermond. 

Bedrijven

Bedrijven zijn vooral belangrijk voor ons als leverancier van gratis voedsel dat niet meer verkocht kan worden maar veilig is voor consumptie.

Maar natuurlijk is ook van bedrijven een financiële donatie, in welke vorm dan ook, van harte welkom. Meld u aan via het Donatieformulier bedrijven.

Zo’n bijdrage kunt u storten op rekening IBAN NL43 RABO 0108 5545 03 t.n.v. Stichting Voedselbank Midden-Limburg – Postbus 2341 – 6040 DB Roermond.

Als tegenprestatie kunnen wij u aanbieden een vermelding van uw bedrijfsnaam of logo op onze partners pagina.