KnipselGedurende de maand oktober werden ten gunste van onze voedselbank een aantal acties georganiseerd en werd het resultaat bekend van een tweetal eerder gestarte acties.

Zo stortte Specsavers een bedrag van € 1150 op onze rekening. Het ging hier om de opbrengst van de actie die Stichting Specsavers Steunt organiseerde waarbij een gedeelte van de omzet in brillen en hoorstoestellen vanaf juli 2011 naar goede doelen ging.

Op zondag 21 oktober werd bij basisgroep Jonge Kerk de opbrengst overhandigd van een inzameling die onder de leden was gehouden t.g.v. wereldvoedseldag  op 16 oktober. 12 kratten boordevol producten werden ons deel en daarbovenop werd ook nog symbolisch een cheque van € 500 uitgereikt.

Ook de dames van serviceclub Inner Wheel Roermond waren weer voor ons actief.
Dank zij hen krijgen we tot medio 2013 elke maand 250 pakken melk gedoneerd. Een welkome aanvulling in ons assortiment, dat meestal maar beperkt zuivelproducten bevat.

Van Get it Done ontvingen we € 1000, het streefbedrag dat was gekoppeld aan de actie “Give a Shit” tijdens het Solar Festival, afgelopen zomer in Roermond. Het bedrag was bedoeld voor de aanschaf van een electrische palletstapelaar, die inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik is genomen.