Gilde Opleidingen in Roermond verstrekt via onze voedselbank tachtig waardebonnen voor een wellness- of haarbehandeling.

De komende tijd zal de voedselbank de bonnen uitdelen aan de mensen die er gebruik van willen maken. Zij kunnen bij Gilde Opleidingen een afspraak maken om zich tot in de puntjes te laten verzorgen door studenten, onder begeleiding van een docent. Dat kan een uitgebreide knip- en stylingbeurt zijn of een halve dag verwennerij op de wellness-afdeling van Gilde Opleidingen.

Loes Beckers, hoofd communicatie van Gilde Opleidingen licht toe: “Tegen de achtergrond van de feestdagen willen we iets extra’s doen voor mensen die het moeilijk hebben. Het is ook een gebaar naar de voedselbank om te onderstrepen dat we dit een geweldig initiatief vinden. Het is bijzonder om te zien hoeveel vrijwilligers zich daarvoor inzetten.”