De eerste inzamelactie bij supermarkten is een groot succes geworden.
Op zaterdag 7 maart vanaf 9 ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags konden klanten van de PLUS van der Donk vestigingen in Maasniel en winkelcentrum Donderberg in Roermond levensmiddelen aanschaffen en die ter beschikking  stellen van de Voedselbank.
Speciale schappen waren ingericht waarin met actiekorting goederen werden aangeboden die voor ons doel bij uitstek geschikt zijn.
Aan het eind van de dag kon worden vastgesteld dat de uitermate tevreden vrijwilligers van onze voedselbank 75 volgepakte kratten met levensmiddelen, in totaal zo’n 2800 artikelen, in ontvangst konden nemen.
Kortom een zeer geslaagde actie!

Wij danken alle gulle gevers voor hun bijdrage, directie en personeel van PLUS van der Donk voor hun fantastische medewerking en de vrijwilligers die door hun inzet deze actie tot een succes hebben gemaakt!