De inzamelacties bij supermarkten in de regio blijven succesvol.
Na de start in maart jl. bij de PLUSmarkten van der Donk in Roermond zijn in de afgelopen maanden acties gehouden bij Albert Heijn v.d. Aa (Hoogvonderen, Roermond), PLUSmarkt Cartigny (Posterholt) en recent Albert Heijn Zimmerman in Swalmen (zie foto’s).
In alle gevallen leverden de acties een vergelijkbaar resultaat op van rond de dertig goed gevulde kratten (800 tot 1000 artikelen).
Ook leverden de supermarkteigenaren nog een eigen bijdrage bovenop het toch al prachtige resultaat.
In voorbereiding zijn soortgelijke acties bij Albert Heijn in Melick en AH-XL in het Retailpark in Roermond.

Dankzij de opbrengsten van deze acties kan Voedselbank Midden-Limburg het toegenomen aantal deelnemers nog steeds voorzien van een goedgevuld voedselpakket. Onze hartelijke dank aan iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd!