Tijdens een drukbezochte en feestelijke opening van Voetzorg Limburg in Herten op vrijdag 7 oktober jl. is er een grote inzamelingsactie gehouden voor Voedselbank Midden-Limburg in Roermond. Alle genodigden was gevraagd om een bijdrage in de vorm van langhoudbare levensmiddelen. En aan die oproep is gehoor gegeven!

Angelique Penders van Voetzorg Limburg: “We zijn overdonderd door de enorme hoeveelheid producten en artikelen die bij ons zijn binnengebracht. Van flessen shampoo tot gerookt spek en van tubes tandpasta tot heel veel koffie, dit had ik nooit verwacht! We zijn hier dan ook bijzonder trots op! ”
De podotherapiepraktijk Voetzorg Limburg streeft naar een goede kwaliteit van leven voor haar eigen cliënten, maar ook voor hen die het minder hebben. Daarom  steunt Voetzorg Limburg de Voedselbank in Roermond. “Met deze inzamelingsactie hebben we mensen laten nadenken over hoe je iets voor je medemens kunt betekenen. Dat is dus zeer zeker geslaagd”, vertelt een enthousiaste Angelique Penders. De feestelijke bijeenkomst op 7 oktober werd geleid door televisiejournalist Han van der Meer, die hier op geheel eigen wijze een bijzondere invulling aan gaf. Net als de meeste genodigden was ook hij onder de indruk van de hoeveelheid langhoudbare levensmiddelen die zijn meegebracht. Han van der Meer: “ We telden wel een kuub pakken hagelslag en ongelooflijk veel blikken soep.”