Het door Voedselbank Midden-Limburg afgelopen zaterdag 10 november georganiseerde Open Huis was een groot succes.

Jammergenoeg begon de dag ietwat teleurstellend.
Slechts enkele direct omwonenden waren op de uitnodiging ingegaan om voorafgaand aan het Open Huis met ons in gesprek te gaan en hun mening over de aanwezigheid van de voedselbank in hun buurt kenbaar te maken. Positief benaderd zou geconcludeerd kunnen worden dat we mogelijk weinig weerstand opwekken.

Maar al voor het aanvangstijdstip van het Open Huis om 13.00 uur meldden zich de eerste belangstellenden. En de stroom bezoekers nam pas uren later af. De schattingen lopen uiteen van 100 tot 200, maar in ieder geval heel veel zeer geïnteresseerde en enthousiaste bezoekers hebben met eigen ogen kunnen zien hoe wij werken.
Zij toonden zich daarbij vooral verbaasd over wat wij als organisatie, die enkel uit vrijwilligers bestaat, presteren.

Voor een impressie zie de slideshow.