Jan Linders vestigingen in ons werkgebied zijn gestart met het wekelijks  leveren van winkeloverschotten aan onze voedselbank.

Nadat eerder een proefperiode werd doorlopen met levering aan voedselbanken in Noord-Limburg, is met de centrale Jan Linders organisatie afgesproken dat ook in Midden-Limburg de aldaar gevestigde Jan Linders filialen aan de voedselbank gaan leveren.
Op 18 april is door ons gestart met het wekelijks ophalen van winkeloverschotten bij de Jan Linders supermarkten in Roggel, Haelen, Roermond-Donderberg en Herten. Binnenkort zal de levering nog worden uitgebreid met de winkels in Swalmen, Herkenbosch en Linne. Theoretisch liggen ook de filialen Ittervoort, Echt en Susteren nog binnen ons werkgebied, maar of dit, vooral logistiek, nog te “behappen” is, valt nog te bezien. Eerst gaan we ervaring opdoen met de huidige situatie.

Het spreekt voor zich dat we bijzonder ingenomen zijn met de samenwerking met deze grote Limburgse supermarktonderneming, “al 50 jaar het voordeel van het zuiden”.

Jan Linders DC-1