Onze jaarlijkse vrijwilligersactiviteit bestond dit jaar uit een drie uur durende vaartocht met het vlaggeschip “De Zuidplas” van Rederij de Corporaal, gecombineerd met een uitgebreid warm en koud buffet. De boottocht werd voorafgegaan door een stadswandeling met gids van anderhalf uur door historisch Roermond.

Jaarlijks is er een (bescheiden) post op de begroting voor een vrijwilligersactiviteit, als blijk van waardering voor de belangeloze inzet van onze vrijwilligers door het jaar heen. Door de afgelopen jaren zuinig te zijn en een gulle opstelling (in de vorm van een forse sponsorkorting) van Rederij de Corporaal, was het mogelijk dit jaar wat groter “uit te pakken”.
De activiteitencommissie (met Karin als kartrekker) verzorgde een perfecte avond, waarvan door alle aanwezige vrijwilligers volop werd genoten.