IT materiaal dat bij Wonen Limburg overbodig of incourant was geraakt, is via de stichting ITdonations afgevoerd.
Door ITdonations is de opbrengst, het prachtige bedrag van € 3848, overgemaakt op de rekening van een door Wonen Limburg zelf gekozen goed doel, in dit geval Voedselbank Midden-Limburg.

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Wonen Limburg is een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.
Logo, Wonen LimburgWonen Limburg beheert 24.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft ruim 250 medewerkers.
Het hoofdkantoor staat in Roermond, daarnaast vindt u door heel Limburg buurtwinkels waar u eenvoudig terecht kunt. Zodat  gemakkelijk tegemoet kan worden gekomen aan uw wensen rondom huisvesting.

 

ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT apparatuur, GSM’s, PDA’s en smartphones waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goed doel gaat. Waarde waarmee anderen worden geholpen. Afvoeren via ITdonations is volkomen veilig door gegarandeerde dataverwijderingscertificaten. Tevens is een samenwerking met ITdonations een aanvulling op het MVO beleid en draagt bij aan het sociale en milieubewuste imago van een bedrijf.
ITdonations werkt internationaal en beperkt zich niet tot het ophalen van apparatuur alleen in Nederland.