Afbeeldingsresultaat voor afbeeldingen kerst

KERSTACTIES

Ook dit jaar zijn er zowel landelijk als regionaal acties voor de voedselbanken. Van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december vindt de actie “L1 Samen voor de voedselbank” i.s.m. de regionale omroep L1 plaats.

Op zaterdag 8 december zullen vrijwilligers van de voedselbank bij de lokale supermarkten aanwezig zijn om lang houdbare levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Verder doen wij een oproep aan mensen die een kerstpakket ontvangen, dit te delen met mensen die zo’n extraatje misschien nog meer nodig hebben. Dat kan door het pakket (of een deel daarvan) af te geven op onze locatie Charles Ruysstraat 84 te Roermond (zijstraat Bredeweg) in Roermond.

Hiervoor zijn wij op de volgende dagen en tijdstippen geopend:

zaterdag 22 december 2018, donderdag 27 december 2018, vrijdag 28 december 2018, zaterdag 29 december 2018 en donderdag 3 januari 2019.

Alle dagen  tussen 09:00 en 12:00 uur.

Op dit moment ontvangen ca. 200 gezinnen uit de regio wekelijks een voedselpakket.

De inhoud van de voedselpakketten wordt gratis ter beschikking gesteld, maar voor bv. logistiek en onderhoud worden wij geconfronteerd met aanzienlijke kosten.

Voor financiële donaties vermelden wij hierbij ons IBANnr: NL43RABO 0108 5545 03 ten name van Stichting Voedselbank Midden-Limburg te Roermond.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.voedselbankmiddenlimburg.nl

Graag rekenen wij op uw betrokkenheid en steun.