De maand december stond in het teken van het Sinterklaasfeest en de kerstacties.

De kinderen van de deelnemers van onze voedselbank werden  door Sinterklaas verrast met versnaperingen, die beschikbaar gesteld werden door de Chen-Si Foundation en chocoladeletters, die ons geschonken werden door Carwash Roermond.

Na het Sinterklaasfeest stond de maand december in het teken van de kerstacties. Op 8 december j.l. stonden veel vrijwilligers van de voedselbank klaar om bij de diverse filialen van Jan Linders Supermarkten voedselproducten in te zamelen in het kader van de actie L1 Samen voor de Voedselbank. Dit leverde maar liefst 11814 houdbare producten op. Ook mochten wij veel houdbare producten ontvangen van  Wonen Limburg  en de Jumbo Roel Heerschap Heel. Hartverwarmend waren de inzamelingsacties, die diverse basisscholen hebben gehouden om artikelen voor onze voedselbank in te zamelen.

Vlak voor de kerstdagen werden onze deelnemers verrast met een kerstpakket dat mogelijk gemaakt werd door Unilever, Mars, Dr.Oetker , Shell en NIBC. Tenslotte mochten onze deelnemers en hun kinderen nog een cadeautje uitzoeken. Deze cadeautjes werden speciaal voor de kerstdagen gemaakt door Patricia Saas en Herman Rijcks (foto).