Nieuwe bedrijfsauto voor onze voedselbank

Op maandag 2 december 2019 mochten wij een nieuwe bedrijfsauto van het merk Nissan in ontvangst nemen.

Mede gezien de staat van onderhoud van onze oude bedrijfsauto (veel onkosten), het hoge aantal kilometers, dat met deze auto verreden is en het feit, dat wij de komende jaren meer kilometers zullen moeten rijden om onze leveranciers te bezoeken, was de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto dringend noodzakelijk.

In het kader van de voedselveiligheid is de nieuwe auto uitgerust met een apart vriescompartiment, waarin, indien noodzakelijk, producten ingevroren vervoerd kunnen worden.

Naast een eigen budget, dat de voedselbank voor dit doel gespaard heeft, is de aankoop van de nieuwe auto gerealiseerd dankzij een donatie van de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken en sponsoring van de Heurkens Group/Auto Niroc te Weert en Peters Koelwagens te Oss.

Op de foto overhandigt Bart Smit van autobedrijf Heurkens de sleutels van de nieuwe auto aan vrijwilligers van onze voedselbank.