Het Connect College in Echt heeft in oktober contact opgenomen met de Voedselbank Midden-Limburg om te bespreken of, in het kader van het profielvak Dienstverlening & Producten, de leerlingen van leerjaar 3 projectmatig een inzamelingsactie lang-houdbare producten voor de voedselbank konden opstarten.

Na de herfstvakantie zijn de leerlingen aan de slag gegaan. Ze hebben zelf promotiemateriaal gemaakt, pepernoten gebakken en kratjes gemaakt om de spullen in te kunnen doen.                    

Op 5 december werd het resultaat bekend gemaakt en het was hartverwarmend om te zien hoeveel producten deze scholieren bij elkaar hebben gebracht. Totaal konden de vrijwilligers van de voedselbank 32 kratten met producten mee naar de voedselbank nemen.

Fantastisch resultaat en wij kunnen weer een hele tijd vooruit om gezinnen die het wat minder hebben, te helpen.