Op 5 maart 2020 opent onze voedselbank een vierde uitgiftepunt.

De deelnemers van de voedselbank uit de gemeente Leudal ontvangen dan een voedselpakket vanuit de parochiezaal van de Johannes de Doperkerk, die gelegen is aan het Mgr. Kierkelsplein 19, 6095 BK Baexem.

De realisatie van dit uitgiftepunt is tot stand gekomen na intensief en constructief overleg tussen de gemeente Leudal, de parochie Johannes de Doper in Baexem, de werkgroep Dianico en de voedselbank Midden-Limburg.

Het uitgiftepunt in Baexem wordt op zaterdag 29 februari 2020 om 11.00 uur officieel geopend. Tijdens de officiële opening zal de bisschop van Roermond, Mgr. Smeets, de uitgifteruimte inzegenen.

Voedselbank Midden-Limburg beschikt thans naast de vestiging in Roermond over vier uitgiftepunten, namelijk in Heel (voor de gemeente Maasgouw), Pey-Echt (voor de gemeente Echt-Susteren),  Posterholt (voor de gemeente Roerdalen) en Baexem (voor de gemeente Leudal).