Op het moment, dat restaurants hun deuren moesten sluiten i.v.m. het coronavirus  werd onze voedselbank verrast door veel restauranthouders, die verse voedselproducten aan onze voedselbank doneerden. Veel van deze producten werden direct uitgegeven aan onze deelnemers, maar er bleef nog een grote verscheidenheid van verse producten over.

Hartverwarmend was dan ook een actie van drie koks in onze regio, die spontaan hun hulp aanboden.

Zij toverden de verse producten, die tegen de houdbaarheidsdatum aanliepen, om tot zeer smaakvolle gerechten in de vorm van kant en klare meeneemmaaltijden. Onze deelnemers ontvangen naast hun normale wekelijkse voedselpakket ook verse tomatensoep, chili con carne, desserts en andere gerechten. Ook de komende weken, zolang als de restaurants gesloten zijn, blijven zij zich inzetten voor onze voedselbank.

Dank aan Thomas de Roeper, Rob Reijnen en Joe Carmody, koks van restaurant Kasteel Aldenghoor te Haelen en restaurant Nu Nautilus te Roermond.

Ook de overige personeelsleden van restaurant Nu Nautilus o.l.v. Shelina Martina staken ons de helpende hand toe door actief te ondersteunen en te zorgen voor take-away-bakjes.

Dank voor dit geweldige initiatief!!!