In deze bijzondere  tijd ontvangen wij helaas minder voedsel van de supermarkten. Hierdoor dreigt er een enorm tekort aan voedsel voor onze gezinnen. Mensen, die onze hulp hard nodig hebben. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel acties er door inwoners binnen onze regio opgezet worden om de voedselbank te helpen.

Een paar voorbeelden willen wij niet onvermeld laten.

Drie vriendinnen, Femke Rademakers, Laura Janssens en Jamie Wilms, die samen een whatsapp-actie opzetten en meer dan € 1400,00 inzamelen.

Twee kinderen, die lege flessen inzamelen en daarmee producten voor onze voedselbank kopen. (zie foto, waarbij om privacyredenen de gezichten onherkenbaar gemaakt zijn).

Sportverenigingen, die hun kantinevoorraad doneren aan de voedselbank.

Een vriendenclub, die een whatsapp-kwis houdt  met als resultaat een cheque ter waarde van € 1023,11 voor onze voedselbank.

Daarnaast ontvangen wij veel financiële donaties van bedrijven, organisaties en instellingen.

Met deze donaties zijn wij in staat om extra voedsel in te kopen. Helaas is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, omdat wij wel over namen, maar niet over adressen beschikken. Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor deze prachtige donaties.