Jumbo Heerschap start actie voor voedselbank !

De zes vestigingen van Jumbo Heerschap in Heythuysen, Nederweert en Weert gaan producten inzamelen voor de Voedselbank Midden-Limburg en Weert. In deze tijd ziet de voedselbank de vraag om hulp toenemen, dus is deze actie zeer welkom.
Vanaf woensdag 13 mei kunnen klanten van Jumbo Heerschap houdbare producten kopen en direct doneren aan de voedselbank. De geschonken producten worden bewaard en wekelijks door vrijwilligers van de voedselbank opgehaald.
De voedselbanken zijn blij met de actie. Ger Boereboom van Voedselbank Midden-Limburg: “Juist in deze periode heeft de voedselbank meer hulp nodig dan ooit. Steeds meer mensen moeten noodgedwongen een beroep op ons doen, terwijl het steeds lastiger wordt om (voedzame) levensmiddelen te vergaren. Jumbo Heerschap ondersteunt de voedselbank al jaren, we zijn ontzettend dankbaar dat zij deze actie op touw hebben gezet om onze cliënten juist in deze moeilijke tijd een extra handje te helpen.”
“We hopen dat onze klanten hun hart laten spreken en gul doneren voor de voedselbank. Juist in deze tijd zijn veel meer mensen afhankelijk van de voedselbank en is iedere hulp hard nodig. In een actie als deze is het vanwege de ophaalmomenten lastig om groente en fruit toe te voegen. Omdat de vraag groot is, zullen wij, namens alle Jumbo Heerschap vestigingen, daarom groente en fruit als extra donatie toevoegen. We hopen dat we het goede werk van de voedselbank hiermee steunen en dat zij hiermee veel gezinnen kunnen helpen.” aldus Stan Heerschap.