In de week van 24 t/m 30 augustus 2020 hebben de drie vestigingen van Albert Heijn in onze regio een inzamelingsactie voor onze voedselbank gehouden. Deze actie viel samen met het moment, waarop kinderen weer naar school gaan. Geen enkel kind zou immers met een lege maag of broodtrommel naar school moeten gaan. In nauwe samenspraak met de voedselbank zijn 11 producten gekozen, die passen  binnen dit concept. Denk daarbij aan cornflakes, muesli, pindakaas, beschuit, rozijnen, crackers etc.

Vele vrijwilligers, ook van buiten onze voedselbank waren in de AH-winkels aanwezig om de producten in ontvangst te nemen.

Het resultaat van deze actie is fantastisch. De voedselbank ontving 162 kratten met producten en kan dus menig gezin van een goed ontbijt voorzien.

Wij danken iedereen voor de gulle giften.