Ook dit jaar heeft het Connect College in Echt in oktober weer contact opgenomen met Voedselbank Midden-Limburg om te bespreken of de leerlingen van leerjaar 3 in het kader van het profielvak Dienstverlening & Producten projectmatig een inzamelingsactie lang-houdbare producten voor de voedselbank konden opstarten. De leerlingen van het profielvak Zorg & Welzijn wilden graag lekkernijen maken voor de kinderen van onze deelnemers.

Na de herfstvakantie zijn de leerlingen fanatiek aan de slag gegaan.    
Op 4 december werd het resultaat bekend gemaakt en het was hartverwarmend om te zien hoeveel producten deze scholieren bij elkaar hebben gebracht. Totaal konden de vrijwilligers van de voedselbank 60 kratten met producten mee naar de voedselbank nemen. Alsmede 250 kilogram aardappelen.  
Een fantastisch resultaat en wij kunnen weer een hele tijd vooruit om gezinnen die het wat minder hebben, te helpen.