Het aantal huishoudens in Nederland dat voedselhulp krijgt van de voedselbank is de laatste jaren enorm gestegen. Achter deze toename zit ook een grote groep kinderen.
Speciaal voor deze kinderen, wordt in een samenwerking met de voedselbank en Albert Heijn een grote landelijke actie gehouden gericht op het ontbijt ‘Op een lege maag kun je niet leren’ .

De AH-winkels in Echt, Heythuysen en de XL AH in het retailpark Roermond  doen mee. En daar zijn wij heel blij mee, want ook bij onze gezinnen zijn kinderen waarvoor het belangrijk is dat ze met een goed ontbijt naar school te gaan. De actie duurt van 29 augustus tot en met 4 september.

Op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september staan telkens tussen 09.00 en 17.00 uur vrijwilligers van ons klaar bij de AH vestiging om de winkelende klanten enthousiast te maken om de ontbijtproducten te kopen en aan Voedselbank Midden-Limburg te doneren. Met uitzondering van de AH vestiging in Heythuysen: Daar loopt de actie tot en met vrijdag 2 september.
De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor de winkelende klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.
Doet U mee?  Hartelijk dank alvast!