Deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen tussen 27 oktober en 2 november een Geniet van ’t Goede cadeaukaart. In voorgaande jaren hebben veel mensen deze kaarten gedoneerd aan de voedselbank. Wij hebben deze kaarten bij AH ingewisseld voor producten en die aan onze klanten uitgedeeld. Dat werd door ons, maar zeker door de klanten van de voedselbank zeer gewaardeerd.

Wilt u ook dit jaar uw kaart(en) doneren aan de voedselbank? Wij vragen u dan om de kaart(en) zelf te activeren (wij kunnen dat niet) en in te leveren bij de voedselbank. Dat kan op meerdere wijzen. U kunt de kaart(en) in de brievenbus van de voedselbank doen op het adres Charles Ruysstraat 84, 6040 DB Roermond. U kunt de kaart(en) naar genoemd adres opsturen of persoonlijk afgeven op genoemd adres (van maandag tot en met donderdag).