Zaterdag 2 december 2023 houdt Voedselbank Midden-Limburg een inzamelingsactie bij zo’n 25 supermarkten in de gemeenten Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal, Echt-Susteren en Beesel. Op die dag zijn ruim 200 vrijwilligers voor de voedselbank  in touw. Zij benaderen de bezoekers van deze supermarkten met de vraag naast hun boodschappen wat extra – bij voorkeur lang houdbare – producten voor de voedselbank te kopen. Hieronder een folder met onze voorkeur voor producten.

Vele honderden alleenstaanden en gezinnen met kinderen doen momenteel een beroep op ondersteuning door Voedselbank Midden-Limburg. Ruim 1.000 personen, waarvan meer dan de helft kinderen, ontvangen elke week een  pakket met voedsel, waarvan een deel afkomstig is van supermarkten en andere leveranciers. En dat aantal deelnemers neemt helaas alleen maar toe. Wij hopen op uw bijdrage.