Bij onze inzamelingsactie bij supermarkten op 2 december j.l. zijn maar liefst 686 volle kratten (ongeveer 20000 lang houdbare producten) opgehaald. Een geweldig resultaat!!!
Maar de december-actie is nog niet beëindigd. Op 16 december a.s. zijn er acties bij supermarkten, die op 2 december nog gesloten waren i.v.m. de ombouw van Jan Linders naar Albert Heijn of Jumbo. Diverse politieke partijen in ons verzorgingsgebied houden nog inzamelingsacties in dorpen of buurten. Een aantal middelbare scholen houdt deze maand inzamelingsacties voor onze voedselbank. Op zaterdag 23 december a.s. wordt een grote Kerstmarkt gehouden in Linne, georganiseerd door Tim Suntjens en zijn vrienden. En op zaterdag 23 en zondag 24 december houden de presentatoren van Roermond Nieuws TV een spetterende live-uitzending vanuit het Glazen Huis, gelegen in  het Roercenter, te volgen via Facebook, YouTube of Ziggo kanaal 45.